Bliv verdensmester i mexicansk majssuppe i tre trin

Bliv verdensmester i mexicansk majssuppe i tre trin

Denne artikel viser dig, hvordan du laver den bedste mexicanske majssuppe i tre nemme trin.

Trin 1:

Start med at koge hønsebouillonen og tilsæt salt, peber og spidskommen.

Trin 2:

Hak et stort løg, hvidløgsfed og jalapeños. Tilsæt dem til bouillonen med en dåse hakkede tomater. Tilsæt majskerner og hakket frisk koriander efter smag.

Trin 3:

Kom en spiseskefuld smør eller olivenolie i en stegepande og steg nogle tortillas, indtil de er opskrift på mexicansk majssuppe sprøde. Bræk dem i små stykker og kom dem i din suppe, inden du serverer den varm!

Hvad er et traditionelt tilbehør til mexicansk majssuppe?

En traditionel sideret til mexicansk majssuppe kaldes en "tortilla". Tortillas er lavet af majs- eller hvedemel, salt og vand. De koges derefter på en varm bageplade, indtil de er brunede på begge sider.

Hvad er det første skridt til at lave mexicansk majssuppe?

Dette er en fantastisk opskrift på mexicansk majssuppe, der er nem at lave. Det kræver kun få ingredienser og er klar på mindre end en time.

Ingredienser:

3 kopper vand

1 spiseskefuld vegetabilsk olie

1 løg, hakket

2 fed hvidløg, hakket

1 tsk stødt spidskommen

2 spiseskefulde tomatpure

6 aks (skaller og silke fjernet) eller 3 kopper frosne majskerner, optøet

8 ounce dåse grøn chili, skåret i tern (ca. 1 kop)

Hvorfor skal jeg lave mexicansk majssuppe?

Dette er en meget simpel opskrift, som de fleste kan lave, og den smager lækkert.

Ingredienser:

-1 dåse majs (drænet)

-1 løg (hakket)

-2 fed hvidløg (hakket) -1 tsk spidskommen

-1 tsk chilipulver

-2 kopper vand eller bouillon -salt og peber efter smag

-Valgfrit: creme fraiche, limesaft, avocado, revet ost eller tortillachips på toppen

Hvem er verdensmester i mexicansk majssuppe?

Mexicansk majssuppe er en traditionel mexicansk ret, der ofte serveres under fejringen af Dia de los Muertos.

Den er lavet af majs, løg, tomater og chilipeber.

Denne ret blev skabt i 1970'erne af en ukendt kok i Mexico City.

Den mexicanske majssuppe verdensmester er en titel givet til den person, der har tilberedt denne ret flest gange på et år.

Hvilke ingredienser er nødvendige for at lave mexicansk majssuppe?

De nødvendige ingredienser til at lave mexicansk majssuppe er som følger:

– En kop friske majskerner, dåse eller frosne

– To spiseskefulde smør eller olivenolie

– En teskefuld chilipulver

– En halv teskefuld salt

– En teskefuld stødt spidskommen

– Tre kopper vand eller hønsebouillon

Hvordan tilbereder du mexicansk majssuppe?

Mexicansk majssuppe, også kendt som "sopa de elote," er en populær mexicansk ret lavet med majs, mælk, smør og ost.

Ingredienserne blandes sammen i en gryde og koges derefter på komfuret, indtil de alle er gennemvarmede.

Når suppen er kogt, serveres ingredienserne med toppings såsom frisk limesaft eller creme fraiche.

Den traditionelle måde at lave mexicansk majssuppe på er at bruge friske majskolber. Kolberne koges i cirka 30 minutter, før de tages ud af gryden og blandes med mælk og andre ingredienser.

Har du ikke tid til at koge dine egne majskerner eller har du slet ikke adgang til friske majs, kan dåse eller frosne kerner bruges i stedet.

Hvordan kan jeg blive verdensmester i mexicansk majssuppe?

Mexicansk majssuppe er en traditionel suppe, der har eksisteret i århundreder.

Ingredienserne inkluderer:

– Et frisk aks,

-6 kopper kylling bouillon,

-1/2 tsk salt,

-1/4 tsk peber,

-1/2 kop creme fraiche eller crema Mexicana, og

-2 spsk smør.

Hvad er de tre trin til at blive verdensmester i mexicansk majssuppe?

Trin 1: Forbered ingredienserne

Trin 2: Kog suppen

Trin 3: Server og nyd!

Indlæg oprettet 134

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen

CVR 37407739